Ons team:

Het bedrijf is eigenlijk een éénmanszaak. Het bedrijf is begonnen als klussenbedrijf en is vooral gespecialiseerd in siersmeedwerk. Hierbij kunt U denken aan hekwerken en schoorsteenkappen.

Op een gegeven moment kwam de vraag naar tuindecoratie frames. En daar zijn we toen mee begonnen. Dit is uiteindelijk zo'n succes geworden, dat dit nu eigenlijk het grootste onderdeel van het bedrijf is geworden.

De eigenaar is tevens de lasser. Daarnaast helpt zijn vrouw mee in het bedrijf, zij doet onder andere de administratie en de materialen worden door haar grotendeels op maat gezaagd en gebogen. Indien nodig pakken ze samen de pakketten in en wordt het verzonden.

Ikzelf ben de dochter van... en ik verzorg de website en doe een gedeelte van het klantencontact.

Al met al werken we dus samen mee in het verzorgen van Uw producten. Hierdoor kunnen we ook zo goedkoop, zouden wij personeel in dienst nemen, dan kunnen wij de producten niet meer zo goedkoop aanbieden.

Bedrijfsomschrijving:

Dit bedrijf bestaat al ruim 20 jaar en wij zijn al een aantal jaren bezig met de tuindecoratie frames. Wij leveren aan verschillende particulieren én bedrijfen die bijv. Workshops / cursussen geven in het opmaken van deze frames. Omdat dit zo'n groot succes is, hebben we besloten om deze vernieuwde website te publiceren.

Producten:

Al onze producten zijn met zorg gemaakt. Op deze website staan al onze producten gesorteerd op categorie. Bij elk product vind U een foto en de daarbij behorende gegevens. Zoals het productnummer, de naam en de prijs. Bij een aantal artikelen is informatie toegevoegd, zodat U precies kunt zien over welk product het gaat en of er ook meerdere maten en variaties van zijn.

Alle prijzen die genoemd zijn op deze website zijn inclusief BTW 21% en onder voorbehoud.

Advies:

Voor al het advies wat U nodig heeft, kunt U natuurlijk ten allen tijden contact met ons opnemen.

Dit kunt U doen door mij een email te sturen naar: susanna@tuindecoratie-frames.nl

 U kunt telefonisch contact opnemen met de lasser zelf: 0597-541552